Ontmoet team AYF

De drijvende krachten achter dit project zijn chemische productinnovatie student Romy van Dongen en Imagineer Marnix van de Vijver.

Romy (1998) uit Sprang-Capelle studeert scheikunde en schrijft sinds haar elfde korte verhalen en poëzie. Ze publiceerde haar werk onder andere in Rewriting History, MEST magazine en Deus Ex Machina. Ook was te zien op TILT festival en het Das Magazin festival. Het liefst combineert ze alpha met bèta in haar werk, ondanks dat veel mensen denken dat dit niet samengaat.

Later wordt ze dan ook het liefste wetenschapsjournalist. In de toekomst hoopt ze wetenschappelijke artikelen over anionische polyurethaandispersies te publiceren en boeken over bejaarden op bedevaart in Lourdes. Bij Romy kun je van alles verwachten, ze is van vele markten thuis.

LinkedIn.

Marnix (1977) studeerde Interaction Design aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Specialist in het leiden van creatieve projecten die uitblinken door innovatie en co-creatie. Marnix maakt binnen zijn bedrijf Imagination Lab verhalen die raken, is scherp op gelaagde interactie. Hij zet zich pro-actief in voor een duurzame wereld en deze boodschap weet hij eigentijds te verwerken in zijn creaties.

Samen met zijn dochter Cato (11) gaat hij sinds mei 2018, onder de naam Team pLESStic!, de strijd aan om ‘awareness’ te creëren voor jouw plastic footprint. Ze ontwikkelen allerlei initiatieven zodat je minder plastic gaat weggooien. Ze doen zelf al veel. Maar ze zoeken naar meer.

LinkedIn.
06 1606 8046